ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Στο Wine24 μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με:

  1. Την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα
  2. Μέσω Paypal

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με Μεταφορικές εταιρίες (για ογκώδη πακέτα) & ΕΛΤΑ Courier εντός 1-3 ημερών από την ημερομηνία εξόφλησης της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες παραδίδονται καθημερινές εκτός Σαββάτου-Κυριακής και αργιών από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Η παράδοση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει στο χώρο της οικία σας, στην εργασία ή στο τοπικό κατάστημα της courier/μεταφορικής.

Παράδοση στο σπίτι: Η εταιρία θα σας φέρει την παραγγελία σας από τις 9:00 έως τις 17:00. Εάν δε σας βρεί, τότε θα σας αφήσει ένα αυτοκόλλητο σημείωμα στο θυροτηλέφωνό σας και θα σας ξαναεπισκεφτεί την επόμενη ημέρα. Σημαντικό είναι το όνομα του παραλήπτη να αναφέρεται στο θυροτηλέφωνο για να σας βρει ο courier.

Παράδοση στο χώρο εργασίας:
 Όπως και παραπάνω έτσι οι παραδόσεις γίνονται μεταξύ 9:00 και 17:00 εργάσιμες ημέρες. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η ίδια με εξαίρεση ότι για τη διευκόλυνση της παράδοσης θα πρέπει να σημειώσετε στα στοιχεία σας κατά την εγγραφή σας στο site μας, την επωνυμία της επιχείρησης που εργάζεστε, όροφο κτλ.

Παράδοση από μεταφορική εταιρία: Οι μεταφορικές εταιρίες πολλές φορές είναι πιο γρήγορες από τις Courier και αυτό μας εξυπηρετεί όλους. Επίσης το κόστος αποστολής ειδικά για ογκώδη αντικείμενα είναι πιο προσιτό. Η διαφορά με τη μεταφορική εταιρία ότι η παράδοση γίνεται στο δρόμο και όχι στην πόρτα του χώρου σας. Εάν λοιπόν επιλέξετε μεταφορική εταιρία και στο χώρο σας βρίσκονται ηλικιωμένα άτομα, θα υπάρξει αδυναμία παράδοσης μιας και ο μεταφορέας θα καλέσει στο τηλέφωνο και θα περιμένει για κάποιον να κατέβει. Δεν χτυπάει κουδούνι και δεν βάζει τα πράγματα στο ασανσέρ.
Οι αποστολές μας προς τις μεταφορικές εταιρίες γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Παραλαβή από το κατάστημα: Εάν θελήσετε να παραλάβετε την παραγγελία σας απ’ ευθείας από το τοπικό κατάστημα της Courier, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους ώστε να κρατήσουν το πακέτο στο χώρο τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που η courier δε σας βρεί στο χώρο σας, θα προσπαθήσει το μέγιστο 3 φορές να σας το παραδώσει, Μετά από αυτό το διάστημα το πακέτο παραμένει στο κατάστημα της για 5 ημέρες εώς ότου επιστραφεί σε εμάς.

Απομακρυσμένες περιοχές:
  Περιοχές που βρίσκονται μακριά από τα τοπικά καταστήματα των μεταφορέων γίνονται χωρίς χρέωση από ΕΛΤΑ Courier με σχετική καθυστέρηση βάσει δρομολογίων ενώ με μεταφορική εταιρία γίνεται παραλαβή από το πλησιέστερο σημείο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δε βρίσκετε αυτό που ψάχνετε; Ρωτήστε μας εάν μπορούμε να σας το φέρουμε. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Τηλ. 2312 2000 24 ΔΕΥ-ΠΑΡ 11:00-19:00

10 + 8 =

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

0
    0
    Καλάθι
    Άδειο καλάθιΕπιστροφή